Tämä päivä meni totaalisesti penkin alle lukemisen osalta. Aamulla nukuin pommiin. Tosin en ollut menossa mihinkään sen kummallisempaan paikkaan kuin pöydän ääreen lukemaan mutta myöhästyin sitäkin. Kuuluu tapoihini, mutta harmittaa. Jos aamu menee huonosti niin päiväkään ei tee poikkeusta. Luin uskontojen luokittelua tunnin, eikä päähän jäänyt paljoakaan. Hivuttauduin itseltäni vaivihkaa lukemaan Harry Potteria ja aina sivua kääntäessä huono omatunto vihlaisi pahasti. Noh, oli se sentään englanniksi niin voin tuudittautua siihen uskoon, että siitäkin olisi edes jotain hyötyä kirjoituksissa. Nyt ainakin tiedän mitä cauldron tarkoittaa. (=kattila)

Päivän kohokohtana oli Elloksen paketti. Sain uudet baareilusaappaat ja opettelin kävelemään niillä. Kanta on pieni ja terävä, joten hetken saapasteltuani huomasin, että lattiasta oli lähtenyt pala! Iiks! Äkkiä matto päälle ja alibi kuntoon. Saas nähdä miten huomena baarien lattiat kestävät.

Päivällä käväisin mummilla kahveella ja palauttamassa sedän hatun, jota olin penkkareihin lainannut. Mummi uskaltautui jopa kyytiini hetken harkittuaan, kun käytin häntä kaupassa. Historiallista. Mummi puristi rystyset valkoisina kauppakassiaan, tuijotti huulet viivana liikennettä eikä pukahtanut montakaan sanaa ajon aikana. Syynä saattoi olla se, että olin juuri ennen lähtöä esitellyt melko tuoretta lommoa auton keulassa.

Nyt pitäisi viimeistään alkaa aukomaan uskonnonkirjaa ja lopettaa tällaiset turhanpäiväisyydet. Mutta.. taidanpa vielä käväistä moikkaamassa kaveria. Onhan se päivä huomenakin.